Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës
+355686797703
kantinaherta@outlook.com

Kantina HERTA

Nga vreshtat tona, në gotat dhe 
tryezat tuaja!


MIRËSEVINI!


ATY KU TRADITA DHE PASIONI 
BASHKOHEN NË NJË

Kantina Herta nuk është tjetër veçse Kantina e
familjes Hamdi Osmani.
Krijuar nga kjo familie, ajo nisi prodhimin pasi kishte krijuar një sipërfaqe prej 4,5 hektarësh vresht në Maminas e rrethina, sipërfaqe
të cilën e ka çuar deri në 6 hektarë. Teknologjia e saj italiane “Della Tofolla” i jep mundësinë asaj të prodhojë verëra të cilësisë së lartë dhe
të jetë një konkuruese e denjë në tregun e verërave shqiptare. Me llojet e kultivarëve si Merlot, Trebiano, Toscano, Kabërnet, etj., Herta ka  krijuar produkte mjaft interesante si Bukuroshja e Maminasit, Merlot  Dyrrah, Kabërnet Savinjon, Merlot Trebiano etj..Kantina Herta nuk është tjetër veçse Kantina e familjes Hamdi Osmani.
Krijuar nga kjo familie, ajo nisi prodhimin pasi kishte krijuar një sipërfaqe prej 4,5 hektarësh vresht në Maminas e rrethina, sipërfaqe
të cilën e ka çuar deri në 6 hektarë. Teknologjia e saj italiane “Della Tofolla” i jep mundësinë asaj të prodhojë verëra të cilësisë së lartë dhe
të jetë një konkuruese e denjë në tregun e verërave shqiptare. Me llojet e kultivarëve si Merlot, Trebiano, Toscano, Kabërnet, etj., Herta ka krijuar produkte mjaft interesante si Bukuroshja e Maminasit, Merlot
Dyrrah, Kabërnet Savinjon, Merlot Trebiano etj..  

LEXO MË SHUME

Shumllojshmeri Produktesh!

Verë e Bardhë

BUKUROSHJA MAMINASIT

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit Shesh i Bardhë i kultivuar në zonën e Shqipërisë së Mesme. Ka ngjyre te lehte te artë, arome të kendeshme dhe profum delikat. Me frementim te kontrolluar.
Serviret e freskët në temperaturë 6-8o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
13 % alc /Vol

LEXO MË SHUME

Verë e Kuqe

SHESH I ZI

Verë e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit. Përmban Sulfit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
14 % alc /Vol

LEXO MË SHUME

RAKIRAKIA E SHEFIT

Pije alkoolike antike e përftuar nga distilimi tradicional i rrushit të zonës së Durrësit, ku klima bregdetare me temperature ideale garantojnë cilësinë dhe aromën. Vjetërimi i jep kësaj pije një shije shumë të pëlqyeshme.
Disponohet ne 0.7  Lit
48 % alc /Vol

LEXO MË SHUME
NA KONTAKTONI
FACEBOOKINSTAGRAM