Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës
+355686797703
kantinaherta@outlook.com

Verë e bardhë

ukurosha Maminasit
BUKUROSHJA MAMINASIT

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit Shesh i Bardhë i kultivuar në zonën e Shqipërisë së Mesme. Ka ngjyre te lehte te artë, arome të kendeshme dhe profum delikat. Me frementim te kontrolluar.
Serviret e freskët në temperaturë 6-8o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
13 % alc /Vol
Trebiano
TREBIANO

Vere e bardhe e prodhuar nga varieteti Muscat. Ngjyre e verdhe, brilante ne te arte. Shije e dashur, delikate, ku perceptohet prania e mineraleve te ndryshme.
Rekomandohet të serviret në temperaturë 8-10o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
12.5 % alc /Vol