Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës
+355686797703
kantinaherta@outlook.com

PRODUKTET

VERË E BARDHË

BUKUROSHJA MAMINASIT
BUKUROSHJA MAMINASIT

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit Shesh i Bardhë i kultivuar në zonën e Shqipërisë së Mesme. Ka ngjyre te lehte te artë, arome të kendeshme dhe profum delikat. Me frementim te kontrolluar.
Serviret e freskët në temperaturë 6-8o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
13 % alc /Vol
TREBIANO

TREBIANO

Verë e prodhuar me shijen e hollë të varietetit Shesh i Bardhë i kultivuar në zonën e Shqipërisë së Mesme. Ka ngjyre te lehte te artë, arome të kendeshme dhe profum delikat. Me frementim te kontrolluar.
Serviret e freskët në temperaturë 6-8o C
Ruhet në ambjente të freskëta e me pak dritë.
Disponohet ne 0.75 L
12.5 % alc /Vol

VERË E KUQE

SHESH I ZI

SHESH I ZI

Verë e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit. Përmban Sulfit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
14 % alc /Vol
KABERNET & SYRAH
KABERNET & SYRAH

Verë e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit. Përmban Sulfit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
14 % alc /Vol
KABERNET SATVIGNON

Verë e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit. Përmban Sulfit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
14 % alc /Vol

RAKI

RAKI RRUSHI
RAKI RRUSHI

Pije alkoolike antike e përftuar nga distilimi tradicional i rrushit të zonës së Durrësit, ku klima bregdetare me temperature ideale garantojnë cilësinë dhe aromën. Vjetërimi i jep kësaj pije një shije shumë të pëlqyeshme.
Disponohet ne 0.7  Lit
48 % alc /Vol
RAKIA E SHEFIT
RAKIA E SHEFIT

Pije alkoolike antike e përftuar nga distilimi tradicional i rrushit të zonës së Durrësit, ku klima bregdetare me temperature ideale garantojnë cilësinë dhe aromën. Vjetërimi i jep kësaj pije një shije shumë të pëlqyeshme.
Disponohet ne 0.7  Lit
48 % alc /Vol