Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës
+355686797703
kantinaherta@outlook.com

Verë e Kuqe

SHESH I ZI
SHESH I ZI

Verë e cilësisë së lartë me ngjyrë të kuqe të thellë. Ka aromë delikate fruti, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e të gjithë asortimenteve të mishit. Përmban Sulfit.
Shërbehet e freskët në temperaturën 15-17o C .
Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Disponohet ne 0.75 L
14 % alc /Vol
KABERNET & SYRAH
KABERNET & SYRAH

Ngjyrë e kuqe e thellë rubini. Ka aromë delikate fruit, pak e athët, e thatë, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e antipastave dhe asortimenteve të ndryshme të mishit të zgarës. Ruhet në ambjente me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti.
Serviret ne temperature 16-18o C
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol
KABERNET SATVIGNON
KABERNET SATVIGNON

Vere e kuqe e prodhuar nga kombinimi magjik i varieteteve Cabernet Suavignon me Merlot. Ka ngjyre te kuqe rubini, me arome komplekse . Shije mjaft e dashur me permbajtje te moderuar taninesh te cilat e bejne kete shije unike. Preferohet te konsumohet ne temperaturen 18-20o C .
Disponohet ne 0.75 L
12 % alc /Vol