Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës
+355686797703
kantinaherta@outlook.com

RAKI

RAKI RRUSHI
RAKI RRUSHI

Pije tradicionale ne tavolinat shqiptare. Prodhohet nga varieteti i rrushit Moskat (Moskat Ottonel dhe Moskat Hamburgu). Distilimi i kësaj pije bëhet në mënyrë artizanale. Karakteristike e veçantë e rrushit është aroma e tij e cila trasmentohet me mjaft mjeshtëri që e bëjnë këta pije unike.
Disponohet ne formatin 0.7 L
Përmban 48% alc/vol
RAKIA E SHEFIT
RAKIA E SHEFIT

Pije alkoolike antike e përftuar nga distilimi tradicional i rrushit të zonës së Durrësit, ku klima bregdetare me temperature ideale garantojnë cilësinë dhe aromën. Vjetërimi i jep kësaj pije një shije shumë të pëlqyeshme.
Disponohet ne 0.7  Lit
48 % alc /Vol